Merken

BBIG

BBIG biedt een uitgebreide collectie kinderbrillen met een volwassen uitstraling. Dat betekent niet dat wij miniatuurversies van volwassen brillen brengen. Kinderen hebben toch ook weer een geheel eigen esthetische smaak. Noem het onbevangen, luchtig, licht en met een vleugje humor. Een kindergezicht heeft trouwens ook andere verhoudingen dan dat van een volwassene en vraagt dus om totaal andere maatvoeringen.

‘Onverwoestbaar’

En dan is er de kwaliteit. Kinderen rennen, spelen, stoeien, hangen, vallen, springen en soms lijken ze zelfs te denken dat ze kunnen vliegen. Hun bril komt kortom nog wel eens in de verdrukking en moet dus oersterk zijn en tòch flexibel. Dat hoeft in de optiek van BBIG niet te betekenen dat een kinderbril vervaardigd moet zijn van ‘gevlochten betonijzer’. Met de moderne materialen en technieken die BBIG in haar brillen verwerkt realiseren we juist hele elegante en esthetisch fraaie kinderbrillen die schier onverwoestbaar zijn. BBIG, omdat ook kinderen smaak hebben.

Goed, ze zijn wat kleiner, hebben een hogere stem, zijn hier en daar wat onbesuisd, hebben een zekere bijsturing nodig en moeten nog heel veel leren. Dat betekent natuurlijk niet dat ze geen smaak hebben. Integendeel. Kinderen voelen feilloos aan wat ze wèl en wat ze niet mooi vinden, ook als het gaat om de keuze van hun bril. En uiteindelijk zijn zij degenen die ermee het schoolplein op moeten…

De wereld volgens BBIG.

In de wereld volgens BBIG moeten kinderbrillen voldoen aan dezelfde voorwaarden als een bril voor een volwassene. Uw kind moet het model mooi vinden en het materiaal moet in de smaak vallen. De bril moet leuk zijn, spannend, uitdagend en flitsend, maar zeker niet kinderachtig. Fraai ontworpen met veel oog voor detail. Aangeboden in een zeer breed assortiment, met voor ieder wat wils.