Optimaal zien met ZEISS Vision Expert

ZEISS Vision Expert

Bij Optiek Bonne streven we naar de beste visuele ervaring voor onze klanten. Daarom zijn we erkend door Carl ZEISS Vision als een “ZEISS Vision Expert”. Dit betekent dat we gebruikmaken van geavanceerde ZEISS apparatuur om uw zicht te optimaliseren.

Onze stappen voor een optimale visus:

  1. ZEISS i.Profiler: We starten met een gedetailleerde meting van uw ogen met behulp van de ZEISS i.Profiler. Dit apparaat analyseert uw oog en maakt een nauwkeurig profiel van uw zicht.
  2. ZEISS Visuscreen: Vervolgens verfijnen we uw visus met een binoculaire meting door gebruik te maken van de ZEISS Visuscreen. Dit helpt ons om de meest nauwkeurige correctie voor uw ogen te bepalen.
  3. ZEISS VISUFIT 1000: Tot slot optimaliseren we de centratie van uw glazen met de ZEISS VISUFIT 1000. Dit apparaat zorgt ervoor dat uw glazen perfect op uw gezicht zijn afgestemd voor de ultieme kijkervaring.

Door deze stappen te volgen, kunnen we de ultieme ZEISS ervaring bieden. U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit en precisie voor uw bril.

ZEISS Vision Expert
ZEISS Vision Expert

Hoogstaande ZEISS apparatuur

Bovendien zijn we trots lid te zijn van een exclusieve groep opticiens, geselecteerd door ZEISS Vision, die gebruikmaken van de hoogstaande ZEISS apparatuur. Voor meer informatie over deze groep, bezoek de Carl ZEISS Academy.

Bij Bonne Optiek ontdekt u de meerwaarde van een ZEISS Vision Expert. Met geavanceerde technologie zoals de ZEISS VISUFIT 1000 met 3D-centratie bieden we nauwkeurige oogmetingen en perfect aangepaste brillen. Zelfs als uw favoriete montuur niet in de winkel ligt, kunt u deze virtueel passen met onze innovatieve Virtual Try-on module.

Kom langs bij Optiek Bonne in Destelbergen en ervaar het verschil van de ZEISS Vision Expert!

Optimaal nachtzicht

Zeg vaarwel tegen nachtblindheid. Dankzij onze expertise en het gebruik van onder andere de ZEISS i.Profilerplus kunnen we uiterst precieze metingen uitvoeren. Uw nachtzicht wordt geoptimaliseerd met de ZEISS i.Scription brillenglazen. U geniet eveneens van een scherpere en helderdere visie, zelfs onder uitdagende lichtomstandigheden.

Bent u op zoek naar de beste bril en oogmeting? Bezoek Optiek Bonne in Destelbergen, waar we gespecialiseerd zijn in ZEISS-apparatuur. Onze ZEISS Vision Expert Thomas zorgt voor een nauwkeurige oogmeting en een perfect aangepaste bril.

Plan vandaag nog een afspraak in en laat uw ogen optimaal verzorgen.

ZEISS Vision Expert
ZEISS Vision Expert

Keuze van het juiste montuur

Wij focussen op optimaal zicht, zowel met een bril of contactlenzen.

Bij ons kan u terecht voor brillen die net dat tikkeltje meer hebben en die als gegoten zitten. In onze zoektocht naar de ideale bril gaan we vaak de Europese optiekbeurzen af, zo komen we tot onze collecties waar kwaliteit van het montuur voorop staat.

wij zijn open op afspraak

Maak eenvoudig en snel online uw afspraak