Ray-Ban op sterkte

22/05/2024 | Nieuws

Zorg voor een unieke look met Ray-Ban glazen op sterkte. Zowel de optische als de zonnebrillen van het merk kunnen op sterkte verkregen worden. Telkens met de unieke gravering, kenmerkend voor de Ray-Ban collectie.

Zo vind je jouw favoriete Ray-Ban op sterkte

  • Kies je favoriete model uit in de winkel
  • We overlopen samen alle beschikbare kleuren van de (zonne)brillen
  • We geven het voorschrift van de glazen in en bekijken de verschillende glastypes. Zowel unifocaal, multifocaal als leesondersteuning voor beginnende leesklachten zijn mogelijk.
  • Je schittert in je nieuwe bril

De innovatieve Digital Surface technologie van Ray-Ban is ontwikkeld om je een extra groot gezichtsveld te kunnen bieden.
Bovendien zijn er verschillende Anti-reflex coatings mogelijk. Zowel klassiek, blauw licht als spiegelcoatings zijn mogelijk.

Niet enkel volwassenen kunnen een Ray Ban naar keuze bestellen. Ook kinderen hebben een groot gamma waaruit ze kunnen kiezen. Lees meer over Ray-Ban brillen. Bij afhaling van je Ray-Ban op sterkte krijg je een echtheid- en kwaliteitsbewijs mee.

Schitter in je nieuwste Ray-Ban

Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwste Ray Ban zonne- en optische brillen?  Hou dan vooral onze instagram pagina in de gaten.  We posten regelmatig foto’s van de nieuwste modellen.

Dit zowel van de Ray-Ban zonnebrillen als de optische modellen. Steeds mee met de nieuwste trends.