Een optiekzaak in de omgeving van Gent?

Wanneer u op zoek bent naar een optiekzaak in de omgeving van Gent is optiek Bonne slechts 10 minuten rijden.

Voor een optimaal zicht starten we bij optiek Bonne met de analyse van uw wensen.

Waarvoor gebruikt u momenteel uw huidige bril? Wanneer draagt u de bril? Zijn er bepaalde klachten van uw huidige bril? Wat verwacht u van uw nieuwe bril?

U woont in Gent en wenst een oogmeting?

We starten onze analyse bij optiek Bonne met een pre-meting met onze i.Profiler®plus; deze doet een meting met een volledige opening van de pupil. Deze meetgegevens zijn de basis van het klassieke oogonderzoek dat hierop volgt en mogelijk is vanaf 16 jaar.

Op die manier kunnen we afwijkingen vaststellen die het zicht ’s nachts en bij schemering beïnvloeden. Ook vermoeide ogen, hoofdpijn, concentratieverlies kunnen klachten zijn van foutieve glazen. Bij optiek Bonne doen we een binoculaire oogmeting op basis van de MKH-methode.

Ruime keuze exclusieve zonnebrillen vlakbij Gent

De mooiste zonnebrillencollecties, zowel van de meest exclusieve zonnebrillen van Chanel, Dior, Celine, Chloé, Gucci, Linda Farrow… Alsook de klassiekers Ray-Ban en Serengeti zijn niet zo ver verwijderd van Gent.

Een zonnebril is vaak te donker of te licht qua tint. Daarom bieden we ook ZEISS AdaptiveSun zonneglazen die starten aan 60% verkleuren en verkleuren tot 95%. Zo heb je steeds de juiste zonneglazen zowel in de schaduw of in de volle zon. Dit steeds met een volledige UV-A en UV-B bescherming.

LensOnline.be in Gent

Je begint te merken dat het in en uitzoomen van je ogen niet meer werkt zoals vroeger, maar voortdurend een bril moeten dragen lijkt je maar niets?
Wees gerust, ook contactlenzen zorgen voor een goed zicht veraf en dichtbij. Voor onze lenzen werken we samen met LensOnline.be. Zo garanderen we een lage internetprijs voor de beste lenzen. Met optiek Bonne heeft een contactlenscentrum van Lensonline in de buurt van Gent.

Hoornen en Kinderbrillen in de gebuurte van Gent

In de contreien van Gent kan u bij optiek Bonne terecht voor de leukste kinderbrillen. Elk kind is uniek en heeft een mooi passende kinderbril nodig, die een goede passing op de neus heeft, niet afzakt en stevig is. Hiervoor werken we met diverse collecties zoals Lafont, Lindberg, Ray-Ban, Bambinocle, Very French Gansters en BBig.

Hoornen brillen bieden unieke kleurenplaten en een hoog draagcomfort door het natuurlijke materiaal. Optiek Bonne werkt voor hoornen brillen samen met Rolf en Tom Ford Private collectie.