Merken

Serengeti

Serengeti werkt al ruim 60 jaar met hoge discipline aan het creëren van de perfecte zonnebril en heeft inmiddels meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van duurzame en bestendige lenzen en glazen.

Helderheid, scherpte, oogbescherming en het bieden van de meest natuurlijke kleurervaring is wat de Serengeti Eyewear collectie écht uniek maakt. Serengeti legt de lat al jaren hoog en is qua niveau lastig om te evenaren voor concurrenten. Hiermee heeft het merk wereldwijd een loyale groep van fans aan zich weten te binden.

De Serengeti zonnebril wordt al tijden gezien als de nummer 1 bij veel piloten, coureurs en chauffeurs voor de kwaliteit en zicht ervaring natuurlijk van essentieel belang is tijdens het vliegen of rijden op de weg. Zonder zonnebril met goede UV-bescherming zou men door langdurige blootstelling aan fel licht oogbeschadiging oplopen. Naast piloten en coureurs heeft het merk Serengeti ook veel bekendheid verkregen door bekendheden als acteur Patrick Dempsey en Celine Cousteau die regelmatig te zien zijn met een Serengeti zonnebril.