Merken

Porsche Design

Bij optiek Bonne kan u een ruim aanbod Porsche Design optische brillen, zonnebrillen en klant en klare leesbrillen vinden.

Porsche design correctiemonturen

Kenmerken van de Porsche brillen:

  • zorgvuldig geselecteerde materialen
  • de laatste technologie
  • optimaal draagcomfort

Porsche design zonnebrillen

Porsche Design is een merk voor stoere mannen en vrouwen.  Niet alleen het stoere design, maar ook de kwaliteit van de zonnebrillen kenmerken de diverse collecties.  Er worden alleen glazen van de hoogste kwaliteit gebruikt. Deze glazen zijn extreem krasbestendig en bieden 100% UV-bescherming.  Bestel uw zonnebril op sterkte.

Porsche design leesbrillen

Deze leesbril beschikt over de hoogste kwaliteit, perfect vakmanschap en buitengewone stijl. De lichtheid en het comfort van de Porsche Design leesbrillen maken ongetwijfeld indruk. De zijn behandeld met een coating om schittering tegen te gaan.  Sterk en zeer plat op te vouwen.  Hierdoor is deze leesbril in elke situatie handig te gebruiken.

Luxe in zijn essentie

Porsche Design is één van de meest toonaangevende luxe merken.  Met brand stores in de grootste modesteden zoals Beverly Hills, New York, Hong Kong en Milaan.  Met een sterke focus op fashion, staat Porsche Design voor iconisch, on-trend design en een no-nonsense mentaliteit. Alle lifestyle producten zijn met passie en uiterste precisie ontwikkeld tot in de kleinste details.

Het merk is vooral herkenbaar aan het strakke en pure design.

Als we nadenken over de functie van een object, verschijnt het ontwerp soms op zichzelf.” 

Prof. FA Porsche – Ontwerper van de Porsche 911 en oprichter van Porsche Design

Een visie die professor Ferdinand Alexander Porsche al bracht met het ontwerp van de legendarische Porsche 911. En daarmee een motto dat sinds 1972 wordt nagestreefd.

Porsche zonnebrillen zijn gemaakt voor autorijden. De zonnebrillen bieden een 100% UV-bescherming. De zonnebrillen hebben een anti-reflecterende laag, sommige zelfs met filtercategorie 3.

Er zijn verschillende Porsche zonnebrillen: klassieke zonnebrillen, pilotenzonnebril en sportieve zonnebrillen. De Porsche sport zonnebril heeft 90°-stop scharnieren die voorkomen dat de glazen beschadigd worden als u de bril inklapt en opbergt.  Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste modellen, kijk dan even op onze instagram pagina.

De verschillende Porsche zonnebrillen hebben verschillende kleuren in de brilmonturen en glazen. Welke Porsche zonnebril u ook kiest, u gaat stijlvol de weg op.

Logo Porsche Design