Merken

Chanel

Chanel zonnebrillen en optische brillen

Chanel zonnebrillen en optische brillen staan voor monturen die je het hele jaar door met stijl kan dragen, of het nu een avondfeest of een doordeweekse dag is. Een Chanel montuur straalt klasse en elegantie uit.

De monturen zijn strak, tijdloos en worden gekenmerkt door de verstrengelde C’s in het logo. De Chanel brillen en zonnebrillen zijn steeds afgewerkt met herkenbare thema’s: de 2 C’s van Coco Chanel, de ketting, de parel, de tweed, Camelia (Chanels favoriete bloem) en Charms.

Bovendien brengt Chanel op het einde van het kalenderjaar de Prestige collectie uit.

Sinds ‘Coco’ Chanel in 1913 een hoeden- en accessoire winkel en twee jaar later haar eerste couture huis oprichtte, is er een hele weg afgelegd. Karl Lagerfeld staat al 20 jaar aan het hoofd van het Franse modehuis Chanel.

Optiek Bonne is de exclusieve verdeler van zowel Chanel zonnebrillen en optische brillen in onze regio Gent-Oost.  De brillen zijn elegant en stijlvol, net zoals Coco Chanel het zou gewild hebben.

Blijf om de hoogte van de nieuwste modellen door onze instagrampagina.  De meeste Chanel zonnebrillen en uiteraard alle optische Chanel monturen kan u bestellen met correctieglazen.

Chanel zonnebrillen en optische brillen